Vi stöttar dig i förändringstider

Att stå inför en omställning är ofta påfrestande. Både för arbetsgivare, medarbetare och fackliga representanter.

Vårt uppdrag går ut på att hitta nya möjligheter som gynnar alla inblandade parter på ett positivt, produktivt och vidareutvecklande sätt.

A-Karriär är en fristående omställningsaktör med över 40 års expertis och erfarenhet av omställningsprocesser. Vi verkar för att skapa långsiktiga och hållbara lösningar för dig som behöver ställa om.

Stöd för medarbetare

Vi hjälper dig att hitta ditt nästa rätta jobb.

Genom åren har vi hjälpt tusentals arbetssökande till nya roller i sina karriärer.

Vårt omställningsstöd är 100% individanpassat och våra erfarna coacher är experter på att ta fram skräddarsydda lösningar som passar din specifika situation.

Du får hjälp att sätta upp karriärmål och väljer själv om din fokus ska ligga på att hitta ett nytt jobb, börja en utbildning eller starta eget.

Hos oss får du

För arbetsgivare

Bibehållen produktivitet, tillit och engagemang för din organisation. Även i förändringstider.

A-Karriär, tidigare Palm & Partners AB fungerar som en stöttande partner för din organisation i det som annars kan upplevas som oroliga tider.  

Vi verkar för ansvarsfull omställning och har sedan starten 1978 specialiserat oss på att ta fram skräddarsydda lösningar som beaktar både individen och företagets bästa. Vi erbjuder bland annat:

Nöjdhetsgaranti

Vi har utbildade coacher över hela landet. Om du inte skulle vara nöjd med din coach eller rådgivare så har du alltid rätt att byta. Det är viktigt för oss på A-Karriär att du är nöjd med det omställningsstöd du får hos oss.

Kontakta oss idag för att höra hur vi kan hjälpa just er

Trygghetsfonden TSL är omställningsorganisationen för yrkesarbetare inom Svenskt Näringslivs och LO:s avtalsområde. Deras stöd omfattar 2 miljoner människor i 80 000 företag. Trygghetsfonden TSL hjälper den som blir uppsagd eller har avslutat en tidsbegränsad anställning till nytt arbete. För arbetsgivare och fack stöttar och underlättar de arbetet under hela omställningsprocessen. Trygghetsfonden TSL erbjuder även den med anställning en möjlighet att stärka sin framtida ställning på arbetsmarknaden, genom karriär- och studievägledning och ekonomiskt stöd under utbildning.

Läs mer på TSL.se

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i din information nedan så kontaktar vi dig inom kort