Kom och träffa oss på Opportunity Day i Göteborg

Den 14 november kommer vi att ställa ut på Opportunity Day i Göteborg. Kom och träffa oss där!

Opportunity Day fokuserar på vinsterna med en fungerande integration. Om fler resurser kommer till användning gynnar det både individer, samhälle och företag. Här möts samhällets aktörer och forumet är öppet för alla som vill se och bidra till förändringen.

Göteborg är eventstaden med Kulturkalas, Filmfestival och Pridefestival. Nu vill vi samla allt vad staden har gällande arbetsrelaterad integration och sätta ljuset på vilka möjligheter det medför – en möjligheternas mötesplats, där alla som gör, och alla som vill göra, kan mötas.

Vi samlar människor från alla håll: förort, centrum, myndigheter, näringsliv, kommun, ideella organisationer och universitet. Alla som vill förändra, förbättra och inkludera, men inte själva hinner fundera ut hur man bäst går tillväga, sänker vi trösklarna, sammanför aktörer och hjälper till med verktygen. Målet: En dag, en stad, alla möjligheter.

Huvudeventet är en dag med speedmatchning, mässa, föreläsningar och mingel. Alla som vill göra något i Opportunity Days anda är välkomna att delta. Resten av året finns vår Opportunity Guide som leder arbetssökande, rekryterande företag och privatpersoner som vill engagera sig vidare till rätt aktör. Vår blogg ”inspiratörerna” uppdateras med nya berättelser och storys under hela året.

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i din information nedan så kontaktar vi dig inom kort