Rekrytering

Vi erbjuder en smidig lösning skräddarsytt efter ert företag. Vi har 40 års erfarenhet av att rätt person hamnar på rätt plats. 

Vårt löfte till dig

Så här hjälper vi er - steg för steg

1. Kravprofil

Tillsammans definierar vi kompetenser, erfarenheter och personliga egenskaper som är avgörande för tjänsten. Målet är att skapa en skräddarsydd kravprofil som attraherar rätt kandidater och matchar era behov.

2. Sök- och urvalsprocess

Sökande av lämpliga kandidater sker genom vårt nätverk samt att publicera annonsen på relevanta plattformar. Vi sköter administrationen och bedömningen av inkomna kandidater. Beroende på tjänst kan databaserade tester komma att användas som en del i urvalsprocessen.

3. Intervju

Vi förmedlar de mest lämpade kandidaterna till er för vidare intervju. Tillsammans genomför vi intervjuerna och vid behov djupintervjuer samt arbetspsykologiska tester. Detta säkerställer en grundlig och effektiv urvalsprocess för att hitta den bästa matchningen för er tjänst.

4. Referenstagning

Vi utför noggranna referenstagningar och bakgrundskontroller på den utvalda slutkandidaten. Detta säkerställer att valet är välgrundat och att kandidaten uppfyller era förväntningar.

5. Uppföljning och garanti

Vi håller en nära kommunikation med er både under och efter rekryteringsprocessen. Efter avslutad process återkopplar vi till samtliga kandidater. Vi erbjuder även en garanti, vilket ger er trygghet vid anställningen av er nästa medarbetare.

Skriv in dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort!

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i din information nedan så kontaktar vi dig inom kort